La Plataforma contra la crisi i les retallades de Xàtiva celebra una nova concentració-assemblea

Serà el proper dijous 9 de juny davant l’ajuntament xativí

El proper 9 de juny a les 20h davant l’Ajuntament de Xàtiva, es celebrarà una nova concrentració-assemblea. La ciutadania de Xàtiva hem decidit tindre veu, i cada cop som més les que ens trobem cada dijous a les portes de la Casa de la Ciutat, per debatre i plantejar alternatives a l’actual model pseudodemocràtic i econòmic, que redueix la participació ciutadana a votar cada quatre anys.

Moltes són les agressions socials, culturals, polítques, econòmiques… que per part de governs elegits «democràticament», patim a diari la ciutadania.

L’última d’elles, en forma de decret de la Conselleria d’educació que pretén eliminar les línies en valencià. Aquest és l’enèssim atac a la llengua de les valencianes. Per això, des de la Plataforma donarem suport a les convocatòries que el mateix dijous s’han convocat a Alacant, València i Castelló, i a d’altre pobles i ciutats d’arreu del País Valencià, llegint el manifest unitari «SI al valencià».

Fem una crida a la ciutadania, a eixir al carrer, a participar, a fer sentir la seua veu front, a tant d’abús.

3 comentarios sobre “La Plataforma contra la crisi i les retallades de Xàtiva celebra una nova concentració-assemblea”

  1. que tengan claro esta gente de las asambleas revindicativas que la lengua valenciana NO muere, que a persistido al paso de los tiempos, que al resto de la ciudadania tambien nos importa, pero que en la actualidad nos importa más el poder trabajar, el pagar la hipoteca y todo lo que conlleva poder vivir, y que no se pasen por el forro lo que tanto nos a costado crear que es esta DEMOCRACIA que actualmente tenemos, nos guste mas o menos, pero un poco de respeto al resto de la ciudadania que cree en esta DEMOCRACIA…..

  2. I com a mostra de què el Valencià no mor i té més salut què mai, ahí està el comentari de José, en un perfecte Valencià que quasi em fa plorar d’emoció.

    I en quan al comentari, quanta raó!!… quina actitud més antidemocràtica la d’estos asamblearis reivindicatius… MANIFESTAR-SE!!… on anirem a parar!!!

  3. me gustaria comentar que me he quedado en paro soy enfermera , no escucho nada en la tele o en los diarios han echado a la calle mucha gente, donde iremos a parar es desesperante , grito pero como no entiendo esto de internet no me escuchan ……….y los pacientes

Los comentarios están cerrados.