La plàstica més innovadora torna a Bocairent de la mà de la Universitat “Miguel Hernández”

boc20100505aroig_negre_umh
L’exposició “La caixa dels somnis. El roig i el negre” investiga la tridimensionalitat i la poesia concreta
Aquest dimecres, 5 de maig, s’inaugurava a la Sala “Joan de Joanes” de Bocairent la mostra “La caixa dels somnis. El roig i el negre” que forma part del Circuit d’art del Secretariat d’extensió universitària de la Miguel Hernández d’Elx. L’exposició arreplega el treball d’una trentena d’alumnes de Pintura urbana de la Facultat de Belles Arts d’Altea fruit d’una “investigació al voltant tant de la tridimensionalitat com de la poesia concreta”, segons el seu comissari, Josep Pérez, qui va puntualitzar que es tracta de “capturar els somnis” dintre d’un “receptacle subtil que siga capaç d’albergar les esperances, els somnis, les fantasies i tota mena de sentiments, que els artistes necessiten reinterpretar mitjançant el joc de la poesia objecte”.
D’aquesta forma, fins el pròxim 23 de maig qualsevol interessat podrà gaudir d’un “allau de creativitat, d’esforç i d’energia” en paraules de Fernando Borrás, vicerector d’Estudiants i d’Extensió universitària. Per la seua banda, l’alcalde, Josep-Vicent Ferre, va destacar que aquesta és la segona vegada que Bocairent acull una proposta “de la plàstica més innovadora que ens introdueix en els corrents actuals de l’art” gràcies a la Universitat “Miguel Hernández” després de la signatura, la passada tardor, d’un conveni de col·laboració per potenciar la programació cultural de la localitat.
Més informació en el catàleg de l’exposició:
http://issuu.com/umh-cultura/docs/lacaixa?mode=embed&layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Fdark%2Flayout.xml&showFlipBtn=true
http://ve.umh.es/blogs/edicionsimemories/catalegs/2009-may-jun-lacaixa.pdf

La plástica más innovadora vuelve a Bocairent de la mano de la Universidad “Miguel Hernández”

La exposición “La caja de los sueños. El rojo y el negro” investiga la tridimensionalidad y la poesía concreta
Este miércoles, 5 de mayo, se inauguraba en la Sala “Juan de Juanes” de Bocairent la muestra “La caja de los sueños. El rojo y el negro” que forma parte del Circuito de arte del Secretariado de extensión universitaria de la Miguel Hernández de Elche. La exposición recoge el trabajo de una treintena de alumnos de Pintura urbana de la Facultad de Bellas Artes de Altea fruto de una “investigación alrededor tanto de la tridimensionalidad como de la poesía concreta”, según su comisario, Josep Pérez, que puntualizó que se trata de “capturar los sueños” dentro de un “receptáculo sutil que sea capaz de albergar las esperanzas, los sueños, las fantasías y todo tipo de sentimientos, que los artistas necesitan reinterpretar mediante el juego de la poesía objeto”.
De esta forma, hasta el próximo 23 de mayo cualquier interesado podrá disfrutar de un “alud de creatividad, esfuerzo y energía” en palabras de Fernando Borrás, vicerrector de Estudiantes y extensión universitaria. Por su parte, el alcalde, Josep-Vicent Ferre, destacó que esta es la segunda vez que Bocairent acoge una propuesta “de la plástica más innovadora que nos introduce en los corrientes actuales del arte” gracias a la Universidad “Miguel Hernández” después de la firma, el pasado otoño, de un convenio de colaboración para potenciar la programación cultural de la localidad.
Más información en el catálogo de la exposición:
http://issuu.com/umh-cultura/docs/lacaixa?mode=embed&layout=http%3A%2F%2Fskin.issuu.com%2Fv%2Fdark%2Flayout.xml&showFlipBtn=true
http://ve.umh.es/blogs/edicionsimemories/catalegs/2009-may-jun-lacaixa.pdf