La Plaça del Mercat de Xàtiva viatja a l’època medieval

Un any més, el tradicional Mercat Medieval arriba a Xàtiva, com cada any per aquestes dates. Estarà obert des de avui dia 3 de gener fins el proper dijous 5 de gener per la vesprada.

Aquestos dies part de casc antic de la ciutat estarà ple d’animacions, llocs d’artesania, tallers i atraccions tradicionals per als més menuts. El Mercat Medieval ocuparà el carrer Pi, Plaça del Mercat i carrer Noguera, i es compon de més de 50 llocs de venda de productes tradicionals. El pa tradicional al forn de llenya, treballs amb vidre, i llocs de menjar seran algunes de les moltes artesanies que el visitant podrà trobar aquestos dies.

Ramón Vila, regidor de Fira i Festes, junt amb una part de la corporació municipal, han visitat aquest matí el mercat. El regidor ha declarat que es tracta d’un mercat amb entitat. «Té un nivell alt, i des de l’ajuntament estem molt contents. Amb aquest mercat pretenem atraure a que la gent visite Xàtiva, tant amb el Betlem com en aquesta fireta. A més, aquest és un mercat demandat, que la gent demana que fem