La pista de patinatge sobre gel d’Ontinyent s’obri al públic amb gran èxit entre els més menuts

Comerç IN i COEVAL elogien la idea i consideren “que dona “competitivitat i posicionament a la ciutat”

La pista de patinatge sobre gel situada a la Plaça de Sant Domingo d’Ontinyent es va obrir el passat divendres al públic amb una gran acollida entre les decenes d’escolars que han estrenat la instal.lació. Han estat alumnes del Col.legi Públic Bonavista els que, acompanyats per responsables educatius del centre, han estat els primers en gaudir d’una instal·lació que estarà a la ciutat durant totes les festes nadalenques.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat pel President de COEVAL, Rafa Pla; el President de Comerç IN, Rafa Vaello; i els regidors Rebeca Torró, Pepe Pla i Manuel Cuesta, han visitat aquest matí la pista, que ha estat instal·lada durant esta setmana per l’empresa promotora, Gel-Ice. L’alcalde destacava que “es tracta d’una iniciativa d’una ciutat en la que passen coses diferents a les que passen en altres llocs. Volem que Ontinyent siga un pol d’atracció, no sols per als nostres veïns, sinó que també duga visitants de La Vall d’Albaida i altres comarques que puguen acompanyar-nos i fer ací les seues compres”, apuntava.

Les despeses d’instal·lació de la pista i consum energètic no li costarà ni un euro a l’Ajuntament d’Ontinyent, ja que estan a càrrec de la pròpia empresa promotora, qui ha aconseguit al seu torn patrocinis privats. Tal com explicava el primer edil, la iniciativa “ha estat possible gràcies a la implicació de l’empresa Gel-Ice i la resta d’empreses de la ciutat que s’han volcat en un projecte que no es sols una iniciativa de l’ajuntament, sinó de tota una ciutat que vol fer coses i no oblida la seua capacitat per emprendre”, destacava Jorge Rodríguez.