La piscina municipal de Bocairent obri la temporada amb nous vestidors

El consistori manté les tarifes d’accés

L’Ajuntament de Bocairent va obrir dissabte passat la campanya d’estiu de la piscina municipal amb uns vestidors totalment remodelats com a principal novetat. D’aquesta forma, les dependències guanyen en “comoditat, prestacions i higiene” segons el regidor d’Esport, Antonio Santonja, gràcies a una inversió de 77.400 euros aportats pel Pla provincial d’obres i de serveis de la Diputació de València corresponent al 2012.

Igualment, també canvia l’horari que s’amplia durant el cap de setmana fins les 20.00 h, per les 19.00 h dels dies feiners, mentre que l’obertura serà a les 10.30 h de dilluns a diumenge. Per contra, les tarifes d’accés romanen invariables “malgrat ser-hi de les més econòmiques de tota la contornada”, tal i com apunta Santonja.

Així mateix, la Regidoria d’Esports ha programat així mateix un ampli ventall de cursos per a juliol des de 4 anys a adults passant per iniciació (1r i 2n de primària), perfeccionament (a partir de 3r de primària) i entrenament sense deixar de banda l’aeròbic d’aigua. En aquesta ocasió, els membres de la mateixa família que s’inscriguen tenen descomptes importants de fins el 20%.