La piscina coberta d’Ontinyent obri hui amb millores en el servei i en les instal·lacions

Incorpora una ampla oferta d’activitats

La piscina coberta d’Ontinyent obri hui dilluns les seues portes al públic després del corresponent paró estival al qual ha estat en funcionament la piscina d’estiu del poliesportiu. Per a aquest curs que comença, l’organització comptarà amb totes les novetats en les instal·lacions que es van introduir i consolidar al llarg del curs anterior, i incorporarà una ampla oferta d’activitats i “una millora en el servei i en l’atenció al públic”, per a “demostrar que les coses han canviat” i que la nova gestió “es preocupa per un servei bo i de qualitat”.

Entre les novetats en les instal·lacions que es van incorporar al llarg del curs anterior es troba un nou gimnàs amb equipament nou, com les bicicletes estàtiques d’spinning, i una nova sala de cardio, més luminosa i amb millor sonorització que l’antiga. A més, l’oferta d’activitats s’ampliarà amb cursos de zumba, TRX, aquadance, kangoojump i funfit, entre altres, així com més dedicació d’hores d’entrenament al gimnàs, amb un monitor especialitzat. La piscina també oferirà activitats per als més petits, com zumba kids, a més d’acollir els entrenaments del Club de Natació d’Ontinyent.

Des de l’organització, han admés que la piscina “té un passat obscur”, però han recordat que “ha hagut un canvi en la gestió que repercuteix en una millora en el servei que es presta als usuaris”, i han demanat “un vot de confiança” del públic, perquè comencen aquest curs “amb molta il·lusió i ganes de fer les coses bé”. Així, la piscina coberta oferirà una jornada de portes obertes durant el mes de setembre, i durà a terme una campanya de promoció als pobles de la contornà. A més, l’organització ha habilitat una pàgina al Facebook i un compte de whatsapp per a millorar la interacció amb els usuaris. El regidor d’Esports, Pepe Pla, ha recordat que “el Govern d’Ontinyent aposta per este tipus d’instal·lacions, que ofereixen un bon servei a la ciutadania”.

Per altra banda, respecte a la fi de l’apertura de la piscina d’estiu, Pla ha recordat que aquest any la Conselleria d’Educació ha traslladat al 3 de setembre l’inici del curs escolar, per la qual cosa “el calendari de la piscina del poliesportiu s’ha traslladat quinze dies abans per a adequar-la al calendari escolar”.Està demostrat que l’afluència de públic a la piscina decau quan els xiquets i xiquetes ja estan en classe”, ha afegit Pla, qui ha explicat que la piscina “ha obert durant 3 mesos, com ha passat sempre en Ontinyent”, i que “aquest Govern serà el que amplie el calendari de la piscina l’any que ve, després d’haver arreplegat les peticions dels usuaris”. Pla ha recordat a més que aquesta informació es va publicar i justificar en maig, i ha manifestat que “el moment per a les crítiques constructives era aquell, mentre que ara sols es pot fer política oportunista i sense sentit”.