La piscina coberta d’Ontinyent celebra jornades de portes obertes per a donar a conèixer les seues novetats

Cursos de TRX, kangoo jump i zumba s’afegeixen al fitness, TBC, GAP, aquaeròbic o pilates

La piscina coberta d’Ontinyent celebra durant aquesta setmana tres jornades de portes obertes amb l’eslògan “Som la teua millor opció”, per a que tots els veïns que ho desitgen puguen descobrir la seua amplia oferta esportiva. Les instal·lacions estaran obertes al públic de manera gratuïta durant hui dimecres i demà dijous. El regidor d’Esports, Pepe Pla, ha animat a que “la gent aprofite la piscina coberta per gaudir de la combinació de foment de la salut, l’oci i esport que l’Ajuntament i l’empresa adjudicatària els brinden en aquest espai”.

Entre les activitats que s’ofereixen de manera gratuïta estan les noves que figuren en l’oferta de la piscina, com el TRX (entrenament en suspensió), kangoo jump (activitat que es realitza amb botes de bot) i la zumba (activitat que combina coreografies amb ball llatí). A més, els usuaris podran gaudir de les activitats més tradicionals de fitness com el TBC (Total Body Combat), el GAP (glutis, abdominals i cames), l’aquaerobic o el pilates, així com l’spin bike, el conegut spining, que segueix sent una de les activitats que compta amb més adeptes.

La piscina coberta d’Ontinyent a més compta amb les novetats en les instal·lacions que es van incorporar al llarg del curs anterior, com una nova sala de cardio, més luminosa i amb millor sonorització que l’antiga, un nou gimnàs i una nova sala d’estiraments, així com amb equipament nou, com les noves bicicletes estàtiques de spinning. Per a poder gaudir de les instal·lacions de la piscina coberta durant les jornades de portes obertes, cal reservar les activitats mitjançant el telèfon 96 238 43 06 o en la pròpia piscina coberta. A la xarxa es pot trobar l’horari d’activitats en la pàgina de Facebook de la Piscina Coberta Ontinyent.