La piscina coberta d’Ontinyent arriba als 1.000 abonats en 45 dies

Les instal·lacions compten amb una remodelada sala de spinning i en breu disposarà d’un nou gimnàs

La piscina coberta d’Ontinyent ha superat la xifra dels 1.000 abonats a penes 45 dies després de l’obertura de la temporada de bany 2013/2014 el passat 1 de setembre. El Regidor d’Esports, Pepe Pla, ha valorat molt positivament l’acollida de la ciutadania a les novetats i millores introduïdes per la nova empresa gestora amb la col·laboració de la ponència d’esports, “que pretenen fer d’esta instal·lació un referent no sols en activitats aquàtiques sinó també esportives en general”.

Entre les novetats cal destacar la remodelada sala de spinning, que compta amb un 20% més bicicletes i que ja s’ha posat en marxa; una sala específica per a escalfaments i millores en la sala de cardio amb equipament més actual, on es duen a terme noves activitats aeròbiques “en sec”. A més, part de la zona de les grades s’està convertit en un nou gimnàs, més gran i amb millor equipament; i la terrassa passa a ser una nova sala d’activitats fitness addicional. Cal recordar que de manera prèvia a l’inici de la temporada, s’han dut a terme tasques de neteja de gran calat, com pintar els sostres i les plaques lumíniques, netejar els cristalls o eliminar l’òxid de l’acer de les instal·lacions. A banda dels abonats generals, les instal·lacions són utilitzades per a les activitats del Club de Natació Ontinyent, i des d’esta temporada també per les de l’Escola Municipal de Triatló.

El regidor ha agraït que “la gent confie en la piscina coberta per a poder seguir gaudint d’aquest espai, obert al seu ús i gaudi no sols per als veïns i veïnes d’Ontinyent sinó també de tota la comarca”, recordava Pepe Pla.