La Parròquia de La Font de la Figuera segueix rebent visitants tot i haver clausurat el seu Jubileu

El Jubileu ha aportat fama a la població

La Font de la Figuera va clausurar un intens Any Sant el passat 24 de juliol. Però el que semblava indicar la tornada a la normalitat de la Parròquia va resultar ser una allau de visites atretes pel record de tot un any dedicat a la Mare de Deu dels Xics.

No poden obviar els atractius que, de sempre, han estat lligats al temple parroquial. En paraules de la comissió del Jubileu, «el retaule de Joan de Joanes o la recent restauració de l’ermita de Sant Sebastià han estat claus per intensificar les visites». Els últims visitants, des de França, també van quedar meravellats.

De fet i malgrat ser coneguda pels seus bons vins, molts dels seus visitants cridaven per concertar una visita a la Parròquia i, de passada, aprofitar per visitar els dos cellers de la població. Una cosa inaudita, ja que sempre passava al revés, primer venien a veure els cellers i, si els sobrava temps, tots els molts atractius que ofereix la Font de la Figuera.

El Jubileu ha aportat fama a la població. El Papa Francisco va donar el beneplàcit perquè es celebrés en aquesta població de 2.139 habitants, en la qual la majoria de les seues veïnes i veïns veuen ara, orgullosos, com l’esforç dut a terme durant tot aquest any de visites, peregrinacions, concerts, etc. veu els seus fruits amb un turisme que els recorda com tot un poble es va unir al voltant d’una gran i duradora celebració per la patrona del seu poble, la Mare de Deu dels Xics.