La parella del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- Cristina Muñoz / Sandra Vera són terceres en el Campionat d’Espanya Sub-19 disputat a Menorca

cristina-munoz-sandra-vera
Els Sub-13 i Sub-15 s’imposen en totes les modalitats del Campionat Provincial corresponent als “XXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana”

El passat cap de setmana, entre el 24 i 26 d’abril, es va disputar a Menorca el Campionat d’Espanya Sub-19, els jugadors desplaçats del Club Bàdminton Xàtiva -València, Terra i Mar- per a disputar el campionat van ser Cristina Muñoz, Sandra Vera i David Siles.

Cristina Muñoz / Sandra Vera, en octaus de final vencien a una de les millors parelles del circuit Maite Marco / Laura Montoya, d’Estella, en un trepidant partit per 13/21 – 25/23 i 23/21. En quarts derrotaven a Delcóm / Mamajón, 21/17 – 21/17, i en semifinals perdien davant de les que finalment serien campiones en la modalitat Carolina Marín / Ana Mª Martín per 8/21 i 14/21; amb estos resultats la parella xativina aconseguia el tercer lloc en el campionat d’Espanya Sub-19 en la modalitat de dobles femení.

En dobles mixtos, Cristina Muñoz / Manuel Pego, de Xàtiva / L’Orde, derrotaven en octaus a Motles / Alves 25/23 – 21/11, i en quarts de final perdien davant de Ramírez / Díaz per 16/21 – 21/23, quedant classificats quintos en el modalitat. Sandra Vera / David Siles, perdien en octaus de final davant de Ramírez / Díaz. Finalment en l’individual masculí David Siles en prèvies derrotava Lumbreras 21/15-21/19, i ja en quadro perdia davant d’Alejandro Bou, 15/21-12/21.

Dissabte passat dia 25 a les 09:30 h., es van disputar els Campionats Provincials dels “XXVII Jocs Esportius de la Comunitat Valenciana” a nivell Provincial de les categoria Sub-13 i Sub-15 a Manises, als que van assistir els huit primers classificats individuals i les sis primeres parelles de dobles i mixtos.

Després d’un matí de molt i bon bàdminton els jugadors del club xativí i de l’escola municipal van copar els primers llocs en totes les modalitats de les dos categories en competició, tècnics i representants del club van expressar la seua satisfacció al finalitzar la competició. Les classificacions obtingudes pels jugadors xativins van ser:

En individual masculí Sub-13, va ser subcampió Miguel Arcos i semifinalistes Alex Abellán i Michael Llorens.

En individual femení Sub-13, va ser campiona Nerea Alventosa, subcampiona Neus Guillem i semifinalistes Jezabel Terol i Violeta Martínez.

En dobles masculí Sub-13, es va proclamar campiona la parella Michael Llorens / Alex Abellán. En dobles femení Sub-13 Neus Guillem / Nerea Alventosa va ser la parella campiona Jezabel Terol / Violeta Martínez la subcampiona.

En dobles mixtos Sub-13, Nerea Alventosa / Alex Abellán va ser la parella campiona, Neus Guillem / Michael Llorens la subcampiona i semifinalistes Jezabel Terol / Joseph Gadea i Violeta Martínez / Francesc Llorens.

En individual masculí Sub-15, va ser campió Cristian Vera i subcampió David Cervelló.

En individual femení Sub-15, Anna Feliu es va proclamar campiona i Bárbara Salinas subcampiona.

En dobles masculí Sub-15, es proclame campiona la parella Cristian Vera / David Cervelló i va ser semifinalista la parella José Manuel Ferre / Miguel Arcos. En dobles femení Sub-15, Bárbara Salinas / Anna Feliu va ser la parella campiona.

Finalment en dobles mixtos Sub-15, la parella Bárbara Salinas / Cristian Vera es va proclamar campiona i Anna Feliu / David Cervelló va ser la subcampiona.