La Nau dels Estudiants s’ampliarà a Ontinyent amb cursos de formació contínua

L’alcalde anuncia que la FUVA aprovarà el proper divendres el seu nou funcionament

La Universitat de València ha inclós a Ontinyent dins del nou programa nomenat “La Nau dels Estudiants i les Estudiantes, formació continua”, una novetat inclosa dins dels cursos de formació de “La Nau del Estudiants”, l’apertura dels quals tenia lloc hui a l’Extensió Universitària d’Ontinyent del carrer Joan XXIII, al barri de Sant Rafel. L’acte estava presidit per l’Alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, qui destacava que “La Nau dels Estudiants és una prova més que Ontinyent té futur com a ciutat universitària, com a ciutat del coneixement”.

També assistien el regidor d’Educació, Pepe Pla, i Daniel González, Delegat d’Estudiants de la Universitat de València, qui avançava respecte als nous cursos de formació contínua són una de les novetats en l’oferta de “La Nau dels Estudiants” d’enguany, “juntament amb els tallers o el desenvolupament d’activitats i jornades a distància per internet”. González recordava que “La Nau dels Estudiants” funciona com a espai de formació des de 1997 a la ciutat de València i des de 2003 a Ontinyent, que arriba enguany a la IX edició local del programa, “uns anys als quals s’han oferit 38 cursos pels quals han passat prop de 1.000 persones”.

Quant als cursos que s’inauguraven hui a Ontinyent, “Introducció a la creació de pàgines web” i “consum ecològic” han estat objecte d’una alta demanda per part dels estudiants, arribant-se a cobrir el 100% de les places ofertades segons exposava el regidor d’Educació, Pepe Pla, qui insistia en destacar “l’aposta del nou Govern Municipal i de la Universitat de València perquè Ontinyent siga un veritable Campus Universitari, i en aquest sentit la resposta del estudiants és fonamental”.

Jorge Rodríguez assenyalava que “el Campus d’Ontinyent de la Universitat de València continua fent-se gran” i recordava que la setmana passada, el propi rector Esteban Morcillo va deixar clara la seua voluntat que Ontinyent “fins i tot acabe tenint el seu propi centre universitari”, a una reunió a la qual Morcillo va anunciar que en l’acte d’inici del curs acadèmic a Ontinyent “donarà una bona noticia”.

L’alcalde destacava per últim que esta serà una setmana important per al futur de la Fundació Universitària, “ja que aquest divendres la Fundació Universitària de la Vall d’Albaida es reunirà per aprovar un nou funcionament que permetrà dedicar tots els seus recursos a la organització i promoció d’activitats vinculades al mon universitari i de l’empresa. Perquè pensem que la Universitat ha de ser un dels motors que impulsen la generació d’una nova economia a la nostra ciutat”.

.