La música clàssica i la popular, de la mà de Pep Gimeno “Botifarra”, ompliran la ciutat d’Albaida

Aquest cap de setmana continúa el Cicle de Concerts d’Hivern

El dissabte 18 de febrer, a les 18.30h, al Conservatori d’Albaida, es realitzarà el tercer concert de piano del Cicle de Concerts d’Hivern que des de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Albaida s’està duent a terme junt amb el professor i pianista albaidí Javier Esplugues. Aquest cicle de concerts es troba immers en els “cursos de música Albaida 2012” (el músic en permanent formació) i té com a principal finalitat apropar a la ciutadania d’Albaida, i en especial, als estudiants de música, l’art de la música clàssica de mans de pianistes que estan acabant els seus estudis superiors de música.

En aquesta última sessió dels Concerts d’Hivern actuaran, d’una banda, Enrique Alcover Alcolado, pianista de Carlet, que va començar estudiant trompa i després es va especialitzar també en piano. Actualment, després d’haver estudiat Magisteri Musical, està cursant segon del grau superior de piano al Conservatori Superior de Castelló “Salvador Seguí” a la càtedra que imparteix el professor albaidí Javier Esplugues.

D’altra banda, actuarà la pianista Lucia García Enrique- Tarancón, que va començar els seus estudis de música a l’escola municipal de música “Dr Pinazo” de Godella. Actualment forma part d’un trio format amb dos clarinetistes, amb els que va guanyar el concurs “Ciutat de Borriana 2011”. I, a més a més, està finalitzant els seus estudis de piano al Conservatori Superior de Castelló a la càtedra del professor i pianista albaidí Javier Esplugues.

Però, açò no es tot, el diumenge dia 19, a les 19h, actuarà Pep Gimeno “Botifarra” al Cinema Odeón d’Albaida, on presentarà el seu disc “Te’n cantaré més de mil”. Les entrades al concert tenen un preu de 7 euros i es poden aconseguir a la Tourist Info d’Albaida i en el mateix Cinema Odeón el diumenge a partir de les 17h. Aquest gran músic i artista xativí fa les delícies de majors i menuts i transmet, amb senzillesa i força, la cultura popular més arrelada i pròpia del nostre país.

En paraules de Lucia Company, Regidora de Cultura “és un plaer per a nosaltres continuar el Cicle de Concerts d’Hivern que hem realitzant junt a Javier Esplugues i que està seent tot un èxit; i contar el diumenge amb la presència de Pep Botifarra, aquest gran representant de la nostra cultura popular, que ens fa estar més a prop dels nostres avantpassats i no perdre les nostres arrels com a poble”.