La marxa senderista nocturna de L’Olleria congrega a mig centenar de participants

marxa-nocturna
L’iniciativa s’enmarca dins la campanya d’oci ‘Mou el kul’

El passat divendres la regidoria de Joventut va organitzar una marxa senderista a l’Olleria que, per evitar el calor, es va realitzar durant la nit. Tenint en compte la dificultat de la marxa, qualificada com mitjana, l’assistència de més de mig centenar de persones va ser tot un èxit. A més, l’agradable temperatura va contribuir a fer de la nit del divendres una nit perfecta per fer esport.

La marxa començà des del Parc Beat Pare Ferreres, a les 22.30 hores, i continuà per el Camí Caputxins, el Pinar Rodeno i la Ponta, arribant a la Casa del Salido. Allí van fer una parada d’avituallament i cada participant va rebre una motxilla i van agafar forces menjant meló. En aquest punt de la marxa alguns dels participants van decidir donar mitja volta, ja que començava la part més complicada de la ruta.

La marxa, abans de tornar al poble, passà per la Casa Platillao, la Cova, el Barranc de l’Alegre i la Gaveta, en total uns 14 kilòmetres que, segons Mercè Simón, regidora de Joventut i participant de la marxa, “no es va notar fins arribar al Salido, però després va ser més dur”. Va ser una activitat més de la campanya “Mou el kul”, amb la qual es vol oferir activitats d’oci i esport als joves de l’Olleria.