La Mancomunitat de Municipis de la Vall presenta “Peccata minuta”

L’acte tindrà lloc a l’Auditori Paco Salvador de Benigànim a les 19.30 hores

La Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida presenta hui divendres “Peccata minuta”, l’obra guanyadora de la 20a edició del Premi de Literatura Eròtica La Vall d’Albaida.

L’acte tindrà lloc a l’Auditori Paco Salvador de Benigànim a les 19.30 hores.

La presentació anirà precedida de la representació teatral de l’obra “La dona sense atributs”. Una adaptació teatral de l’obra homònima l’autor de la qual és Carles Cortés, que es va alçar amb el guardó comarcal en la quinzena edició de la convocatòria.
“Peccata minuta” consta d’onze relats, en els quals l’erotisme es combina amb la gastronomia amb un estil molt fresc i mediterrani.

Les protagonistes, sempre dones i normalment amb alguna relació de parentiu o amistat, viuen el sexe com el més elemental dels plaers, amb alegria i sense perdre cap oportunitat de gaudir d’ell amb sentit de l’humor i un esperit radiant. La seua autora, Conxa Rovira (Carcaixent, 1952) és professora de Llengua i Literatura en l’IES Arabista Ribera de Carcaixent.

Ha col·laborat com autora de llibres de text i altres materials didàctics relacionats amb l’ensenyament de la llengua amb Tàndem, Anaya i Bromera. Se sent especialment atreta per la narrativa i l’assaig.