La Llosa de Ranes rebrà 107.000 euros de la Generalitat per a millorar instal·lacions esportives

Evarist Aznar ha mantingut una reunió de treball amb el director general d’Esport en la què s’han establert vies de col·laboració entre ambdues institucions

La Llosa de Ranes rebrà 107.000 euros de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport per a la millora de les instal·lacions esportives municipals. Aquest ha estat l’acord assolit ahir en la reunió de treball mantinguda per l’alcalde de la Llosa de Ranes, Evarist Aznar, amb el director general d’Esport, Josep Miquel Moya, a les dependències de la pròpia Conselleria. En aquesta trobada, el primer edil ha rebut el compromís per part de la Generalitat Valenciana de que el govern autonòmic subscriurà el proper any un conveni de col·laboració anual amb el consistori, per valor de 107.000 euros, amb l’objecte de procedir a l’adequació i millora de les instal·lacions esportives de titularitat pública municipal.

Amb aquest import econòmic l’Ajuntament de la Llosa de Ranes pretén habilitar dues pistes de pàdel en l’entorn del nou Pavelló Poliesportiu Municipal, ara en construcció. De la mateixa manera, es duran a terme treballs d’adequació a la Piscina Municipal i actuacions de millora dels accessos al camp de futbol ‘El Sequiol’ de la localitat.

A la finalització de la reunió Aznar es felicità pel «compromís» mostrat per part de la Conselleria a l’hora de «complir amb l’aportació econòmica compromesa per part dels anteriors gestors d’aquest departament amb el consistori», ja que, segons ha explicat, «les actuacions previstes permetran un ús més eficient i ampli de les instal·lacions esportives municipals i repercutiran en benefici de tots els veïns i veïnes de la localitat».

L’alcalde de la Llosa de Ranes també ha fet èmfasi en el «clima col·laboratiu entre ambdues institucions» que trobà durant la trobada i s’ha mostrat «esperançat» amb que de cara al futur «puguem seguir treballant i establint vies de col·laboració per millorar les possibilitats i les condicions de vida dels nostres ciutadans«, ha indicat Aznar.