La Llosa de Ranes finalitza la seva Mostra de Teatre

Amb l’actuació aquest diumenge de l’agrupació local Gaudium

La XXI Mostra de Teatre de la Llosa de Ranes s’acomiada el proper diumenge (19.00 hores) amb la representació de l’obra «Nit de vampirs», a càrrec de l’agrupació local Gaudium Teatre. En total han estat una desena de representacions a càrrec de companyies de teatre amateurs, la majoria en valencià, que van començar el passat 9 d’octubre i conclouran aquest proper cap de setmana.

La cita es consolida com un dels cicles teatrals més atractius de la comarca de la Costera i que major afluència de públic concita en cadascuna de les seues sessions, fins l’extrem que la qualitat de les representacions ha portat en aquesta edició a marcar un registre històric pel que fa al nombre d’espectadors. La Mostra de Teatre està organitzada per Gaudium Teatre, en col·laboració amb l’Ajuntament de la Llosa de Ranes, Teatres de la Generalitat, la Diputació de València i la Federació de Teatre Amateur.

Per a la cloenda d’aquesta edició la companyia Gaudium Teatre ha preparat un espectacle que, lluny de caure en l’escenografia tenebrosa i terrorífica, s’acosta als tòpics del gènere amb succints tocs d’humor i gran dinamisme sobre l’escenari, per tal de fer emergir una reflexió social: no hi ha diferències per raó de raça, origen, idioma o creences.

El president de Gaudium Teatre, José Amat, ha destacat «la gran afluència de públic» registrada en cadascun dels espectacles. Una circumstància «que ha desbordat les nostres millors expectatives», ha indicat Amat. A més, des de la companyia s’ha volgut posar en valor l’alt nivell de les representacions. «Aquest any celebrem el trentè aniversari de la companyia, per la qual cosa vàrem programar una Mostra amb agrupacions que havíem vist actuar en directe i de les quals quedàrem enamorats», ha explicat el seu director. «Estem molt satisfets, ja que el públic ix content de les representacions i ens trasllada que es tracta d’una de les millors Mostres organitzades fins ara«, ha destacat Amat.