La literatura protagonitza el cap de setmana a Bocairent

fira-llibre-bocairent

Ramon Pastor, Ramon Cerdà, Paco Company i Santi Sanchis presenten les seues últimes obres en la 3a Fira del Llibre

La 3a Fira del Llibre convertirà novament la literatura en “l’autèntica protagonista” del cap de setmana del 17 i 18 d’abril a Bocairent, segons la regidora de cultura, Noelia Vañó, qui espera que la cita “permeta fomentar el gaudi per les lletres”. La Plaça de l’Ajuntament serà l’escenari de diferents activitats que completaran la presència de llibreters tant privats com institucionals arribats de tota la contornada, i que oferiran una ampla mostra dels seus fons.

Per als més menuts hi haurà a més dues propostes d’animació lectora: un taller per descobrir la Biblioteca Pública Municipal (divendres a les 17 hores) i la presentació dels títols més emblemàtics de la col·lecció “La rata Marieta” (dissabte a les 18:30 hores). Per la seua banda, tres escriptors de la Vall d’Albaida donaran a conèixer les seues obres més recents la vesprada del dia 17: Ramon Cerdà, autor de la trilogia »La habitación de las mariposas’, ‘El fantasma de los sueños’ i ‘El encantador de abejas’; Paco Company, guanyador del Premi de narrativa Ciutat d’Eivissa amb ‘L’òptica tenebrosa’; i el periodista Santi Sanchis que acaba d’ultimar ‘Memòria del traïdor’.

A continuació, tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis del 2n Concurs de cal·ligrames, impulsat des del consistori, consistents en vals a bescanviar per exemplars en qualsevol parada de la Fira. Finalment, el diumenge de matí comptarà amb la presència de Ramon Pastor, qui ha aconseguit nombrosos reconeixements per la seua obra i que parlarà sobre el seu darrer llibre, ‘El metge de la Inquisició’.

fira-llibre-bocairent-21