La Lira Fontiguerense va commemorar el 700 Aniversari del municipi

Va oferir un concert al teatre Joan de Joanes

La Societat Musical La Lira Fontiguerense de La Font de la Figuera va retre homenatge al 700 Aniversari de la localitat amb un concert . El passat dissabte 6 d’abril, multitud de persones es concentraven al teatre Joan de Joanes per participar en la commemoració musical dels 700 anys de la població.

D’aquesta forma, l’ajuntament de la Font i la Societat Musical van voler fer partícips a totes i tots els fontins amb obres com “La Macarena”, de Paco Lola, “A ti Manué”, de Juan J. Puntas o “Milotxes”, un divertiment per a banda composat per Ferran Campos. Al concert també es va interpretar l’obra ”La espada y la corona”, de Edward Gregson, en commemoració del 700 Aniversari de la Carta de Poblament.

Fins a la Lira Fontiguerense ja han arribat les felicitacions per un concert tan multitudinari que no va defraudar. En paraules de membres de la junta directiva de la banda, “és per a nosaltres un honor representar els 700 segles d’història amb una de les coses que millor sabem fer: la música. Volem agrair a l’ajuntament l’oportunitat que ens ha donat per formar part d’aquesta commemoració única”.