La Lira Fontiguerense dedica un concert a la cultura taurina

Va comptar amb la col·laboració del grup de ball Lola Huesca i l’Ajuntament de La Font

La Societat Musical La Lira Fontiguerense de La Font de la Figuera va retre homenatge a la cultura taurina a través d’un concert de pasdobles taurins. El Gato Montés de Penella, M., Gallito, de Lope, S. o Pasión Andaluza, de Mas Mataix, M., van ser algunes de les 15 obres que va interpretar la banda acompanyada en alguns instants per diverses ballarines del grup Lola Huesca.

El concert, dirigit per Don Luis Pedrón Francès, va estar organitzat per l’Associació Cultural Taurina local Gent del Bou i va comptar amb la col·laboració de l’Ajuntament de La Font de la figuera.

Un concert que va complementar aquest tercer dia culural taurí celebrat a la població, ja que aquest mateix dissabte al matí l’A.C.T. Gent del bou va oferir «Carretons» per a xiquets i xiquetes. A més, els aficionats als bous van poder gaudir amb una exhibició de diversos mansos a la «Replaceta de l’Església» de La Font de la Figuera.

Tal com s’ha manifestat des de la A.C.T. Gent del Bou, «agraïm a la junta directiva de la Lira Fontiguerense el suport prestat i, sobretot, el director de la mateixa, Luis Pedrón Francès el seu interès i dedicació. Com no, tampoc ens podíem oblidar dels músics que formen part de la banda, ja que sense el seu sacrifici aquest concert no es podria fer. Esperem seguir fent festa i cultura”.

Foto: Fernando Penadés