La Junta Local Fallera presenta el seu llibre de falles

El passat divendres 2 de març es va presentar a l’Antic Hospital de Xàtiva, el llibre de les falles de la Junta Local Fallera de Xàtiva. Les falleres majors de Xàtiva, Neus Esplugues i Meritxell Laso, estigueren presents a l’acte junt a la regidora de falles, Rosa Esteban, el president de la Junta Local Fallera, Javier García Paños, i la vicepresidenta de cultura i coordinadora del llibre, Àgueda Martí.

Es tracta d’un llibre on principalment predomina el color. Al llibre es poden veure fotografies de les falleres majors de Xàtiva i la seua cort d’honor, una entrevista a Neus i Meritxell, les explicacions i esbossos de les falles de la junta local fallera i les falleres majors i esbossos de les falles de totes les comissions de la ciutat.

A més, hi ha col·laboracions literàries de Joan Quilis, Miguel Mira Piqueres, Jesús Fèlix Soler, Cristina Escoda, Tere Sanz i Joaquín Núñez Morant.

El llibre, editat per la Junta Local Fallera de Xàtiva, ha estat coordinat per Àgueda Martí. La coberta és de Vicent Tormo i la maquetació i disseny interior ha estat a càrrec d’IMAGINA.

Notícia Patrocinada