La Junta Local del Càncer de Xàtiva celebra el sopar anual benèfic

El tiquets per a l’esdeveniment d’aquest dissabte es poden adquirir al preu de 29 euros

La Junta Local del Càncer de Xàtiva celebra aquest dissabte el sopar anual a benefici de l’Associació Espanyola contra el Càncer. Tindrà lloc la tradicional rifa gràcies a la generositat dels comerços de la ciutat, així com també importants regals donats per pintors de reconegut prestigi, esportistes i cantants famosos.

El sopar serà a les 22 hores en la Sala Alameda i s’ha de recordar que el dissabte és el Dia Internacional del Càncer de Mama. L’esdeveniment estarà presidit per l’alcalde de Xàtiva i president de la Diputació Provincial de València, Alfonso Rus, i per càrrecs de la Junta Provincial de l’Associació Espanyola contra el Càncer.

Al sopar assistiran la Reina de la Fira, Cristina Roca i la Fallera Major de Xàtiva, Maria Jordà, acompanyades de la seua Cort d’Honor, i un bon nombre de representants de les distintes associacions, comerços, empresaris i diferents col·lectius de Xàtiva, acompanyats d’amics i la resta de persones sensibilitzades per esta causa.

Els tiquets es poden adquirir al preu de 29 euros a l’Ajuntament, a la Casa de la Cultura o sol·licitant-los a qualsevol membre de la Junta Local Contra el Càncer.