La Junta Local de Xàtiva contra el Càncer celebra l’activitat “Mans solidàries”

Romandran tot el matí a l’Albereda Jaume I

La Junta Local de Xàtiva de l’Associació Espanyola contra el Càncer celebra hui, durant tot el matí, l’acte lúdic solidari «Mans solidàries, mans generoses».

Multitud de xiquets i xiquetes participen en aquesta activitat lúdica per tal de manifestar la seua solidaritat i generositat en la lluita contra aquesta malaltia.

Els més menuts han passat una estona divertida i a la vegada compromesa amb una bona causa. D’aquesta forma, poden deixar l’empremta de les mans amb pintura de color sobre els panells ubicats al costat del Betlem monumental.

La Presidenta de la Junta Local del Càncer de Xàtiva, Carmen Momparler Mahíques, ha agraït la col.laboració de diferents empreses i de l’Ajuntament de Xàtiva en aquesta iniciativa. «Aquesta activitat registra una bona acollida per part dels ciutadans, es recapten pocs diners, però reconforta molt vorer com els xiquets també s’impliquen en aquesta causa i es diverteixen molt al pintar les seves mans», assenyala Momparler. Destacar que «Mans solidàries, mans generoses» ja es va celebrar la vespra del Corpus i va participar molta gent. En aquesta ocasió, dos animadores duen a terme diferents activitats pel voltant del Betlem.

Tots els participants poden donar esperança als malalts i les seues famílies a canvi d’un donatiu d’un euro. I així, fer-los sentir que no estan sols i que la societat els dóna suport en la seua lluita diària.
La Junta Local del Càncer de Xàtiva romandrà a l’Albereda Jaume I fins les 14 hores aproximadament.