La Junta Local de Xàtiva celebra una col.lecta contra el càncer

L’esdeveniment tindrà lloc aquest dissabte i participaran les Falleres Majors de Xàtiva, la Reina de la Fira i les seves Dames

La Junta Local de Xàtiva de l’Associació Espanyola contra el Càncer (AECC), celebra aquest dissabte 21 d’abril la tradicional col·lecta a la ciutat amb l’objectiu de recaptar fons a benefici de la lluita contra aquesta malaltia.

Amb aquesta finalitat, s’instal·laran diferents meses petitòries en els punts habituals, gràcies a la col·laboració de les Associacions de Xàtiva, (Junta Local Fallera, Mestresses de Casa, Unió Democràtica de Jubilats i Pensionistes). A més, comptaran amb l’ajuda de la regidora Yolanda Sipán i de les Falleres Majors de Xàtiva, així com de la Reina de la Fira i de les seves Dames.

Des de la Junta Local informen que la població de Xàtiva ve sent molt solidària amb aquesta causa. «La ciutat de Xàtiva és una de les poblacions que més diners recapta, en el conjunt d’actes que es realitzen, any rere any, i açò és gràcies a l’esforç de tots els ciutadans», manifesten.

La Junta Local, vol agrair totes les col·laboracions rebudes, «tant per part de l’Ajuntament com dels ciutadans, des de les associades, comerços, empreses, invitats, col·lectius, mitjans de comunicació locals, etcc fins a totes les persones que ens ajuden en aquesta causa tan necessària», afirmen.