La Junta Local contra el càncer celebra un esdeveniment benèfic al Gran Teatre

El concert tindrà lloc esta nit i actuaran «break dance Subidown» i el «grup de dixie New Xativa Rythm Kings»

El Gran Teatre de Xàtiva acollirà hui divendres dos actuacions, el concert de «break dance Subidown» i la presentació del grup de dixie «New Xativa Rythm Kings». L’esdeveniment s’iniciarà a les 20:30 hores i els beneficis es destinaran a la lluita contra el càncer.

L’espectacle de «break dance Subidowm» està protagonitzat per joves que expressen a través de la dansa que totes les persones són iguals i al mateix temps diferents, a més de l’expressió de la importància de l’amistat, la solidaritat i la col·laboració mútues. «És per eixe motiu que s’han brindat a col·laborar amb la Junta Local de Xàtiva de l’AECC per a aconseguir amb la seua actuació donar esperança i il·lusió a les persones que estan lluitant contra esta terrible malaltia», afirmen des de l’associació. La història representada per Subidown és una idea original de Carlos Recio i està dirigida pel professor del Conservatori de València Carlos Gómez.

A la segona part de l’espectacle s’escoltarà l’actuació  del grup de dixie New Xativa Rythm Kings, un grup d’instruments xativins. Els músics components del grup són Vicent Gil -tuba-, Quique Díaz -trombó-, Raúl García -trompeta-, Ricard Soriano -saxo tenor-, Santi Llopis -clarinet-, Francesc Albero -teclat-, Óscar Vila -banjo- i Gaspar Nadal – bateria, els quals faran gaudir als espectadors d’una música alegre.

És la primera volta que un espectacle com aquest es celebra en Xàtiva. Per tant, la Junta Local de Xàtiva de l’AECC anima a veïns i visitants a assistir a les actuacions mitjançant un donatiu de 7 euros. Les entrades es poden adquirir a la Casa de la Joventut.