La jugadora del Genovés Esther Tormo disputarà la fase final autonòmica valenciana

L’equip valencià té aspiracions de classificar-se per al campionat d’Espanya cadet

Esther Tormo, jugadora nascuda al Genovés disputarà aquest cap de setmana la Fase Final Autonòmica que es disputarà a Moixent. Fase final que comptarà a més amb els equips del Picken Claret de València, El Vila- Real BC i el San Blas d’Alacant.

Una final a quatre on es junten els millors equips d’aquesta comunitat autònoma per intentar optar a classificar-se per poder disputar el Campionat d’Espanya amb els millors clubs de l’Estat Espanyol. Aquesta final a quatre començarà divendres amb el partit entre el València BC i el Vila-Real BC i es prolongarà al llarg de tot el cap de setmana al Pavelló Municipal de Moixent.

Esther va comencar a jugar al bàsquet en categoria prebenjamí al CB Genovés, del qual en categoria aleví va passar, al costat de Xavi Soler i Alberto Villanueva a formar part del Mini A del València Bàsquet, equip amb el qual es van proclamar campions autonòmics en categoria Mini.

La següent temporada va fitxar pel Ros Casares i competir en aquest club tres temporades fins a acabar aquesta temporada en el plater de l’equip cadet femení de la capital del Túria. Esther, després de passar pràcticament un any en blanc a conseqüència d’una lesió en el genoll, torna a estar jugant al nivell que l’ha portat a competir tots aquests anys en equips capdavanters.

“Bona jugadora, amb un bon físic, excel·lent tècnica i una jugadora intensa, paper que l’ha portat a tenir un protagonisme en el seu equip i a classificar-se per jugar aquesta final a quatre que donarà el passaport per disputar el Campionat d’Espanya”, afirmen des del club de Genovés. “Esther és de les jugadores que tots voldrien tindre al seu equip, treballadora i intensa, dues qualitats que porten a què contínuament estiga millorant. Però sobretot és una excel·lent jugadora d’equip, bona companya i solidària amb la resta de l’equip”, comentava un dels entrenadors del CB Genovés.