La II Trobada de Col·lectius Socials de La Costera serà al barri del Raval de Xàtiva

trobada

El proper dissabte 24 de juliol tindrà lloc al barri del Raval de Xàtiva la segona edició de l’Aplec comarcal de la Costera. La II Trobada de Col·lectius Socials de La Costera ve carregada d’activitats, enguany en format de només un dia. Després de l’èxit de la primera edició que va tindre lloc a Barxeta, i on va haver actuacions del tarragoní Josep Romeu i dels mariners Skalissai com a principal atractiu, i en les taules redones de la qual va participar tots els col·lectius de defensa del territori de la comarca amb alguns convidats com membres del Partit del Golf de Carcaixent, arriba aquest dissabte la segona edició.

Al matí, s’obrirà la jornada amb un minitorneig de futbet contra el macroabocador de Llanera, i on participaran joves de tota la comarca. Serà a les 10h a la pista del barri. Les inscripcions ja poden fer-se al correu lacosteraviva@gmail.com. A la vesprada es continuaran les activitats amb una fireta d’associacions de la comarca, on podran portar el seu material i explicar als assistents què fan i perquè. El punt fort de la vesprada arribarà a les 18.30h, quan començarà una xerrada de la prestigiosa profesora i economista Elena Idoate, del Seminari d’Economia Crítica «Taifa», que parlarà des d’un punt de vista dels treballadors, els que més la patim, de la crisi econòmica. En acabant, a les 20h hi haurà una mostra de cultura popular on està previst, a falta de confirmar les colles, que hi haja danses, castellers i colles de dolçainers i tabaleters.

En acabant hi haurà un sopar popular on poden participar tots els assistents. Els grups de gent que tinguen pensat assistir i volen sopar del menjar que allí prepararem és millor que envien un correu a lacosteraviva@gmail.com. A les 23h començarà la música amb popular cantautor de Torrent, Pau Alabajos. Al torrentí el seguiran el grup de Banyeres Inèrcia, que presentaran el seu primer disc a La Costera a ritme de rock-grunge. La nit es tancarà amb el grup de La Costera Skalingrad, que farà ballar els més joves a ritme d’ska i punk per concloure una gran jornada.

Més informació en http://lacosteraviva.tk