La Guardia Civil i la Policia Local de Bocairent confisquen 85 quilograms de marihuana

Dos operacions conjuntes retiren del mercat una quantitat que rondaria els 90.000 euros

La Guardia civil i la Policia local de Bocairent han dut a terme les darreres setmanes dues operacions conjuntes que van permetre confiscar 85,2 quilograms de marihuana cultivats en sengles partides de la serra de Mariola. La primera, el 13 de setembre, va suposar retirar de la circulació de 43 quilograms d’aquesta substància estupefaent que podria assolir en el mercat un valor de 40.000 euros.

Els dos presumptes delinqüents, identificats com M. B. E. i S. T. B., van ser sorpresos realitzant-hi tasques de manteniment i de creixement i es van donar a la fuga camp a través. Actualment estan en parador desconegut i sobre ells pesa una ordre de recerca i de detenció.

La segona actuació va tenir-hi lloc l’1 d’octubre passat i van ser confiscades 46 plantes amb un pes de 40 quilograms així com altres 2,2 quilograms de material ja sec i preparat per a la seua distribució, el que globalment sumaria un valor de mercat pròxim als 50.000 euros. En aquest cas van ser detinguts els dos presumptes autores del delicte, O. J. M. i A. J. M., que van ser posats a disposició judicial. A hores d’ara, han quedat en llibertat amb càrrecs per un delicte contra la salut pública.