La guarderia A Gates obri el termini de matriculació

Un equip de docents molt acollidor que fa que els menuts se senten molt especials

La guarderia A Gates de Xàtiva obri el termini de matriculació per al pròxim curs. Els professionals d’A Gates ofereixen als menuts un tracte acollidor que els fa sentir molt especials. A Gates desenvolupa una tasca social molt important de la mà de personal docent tendre i afectuós. Compta amb unes àmplies i estudiades instal·lacions, un pati gran, acolorit i protector.

A més, porten a terme un divertit i pioner projecte educatiu i formatiu basat en taekwondo, música, anglés, ioga en anglés… Compten amb les últimes novetats de les editorials i amb material propi per proporcionar una atenció pedagògica personalitzada als més menuts.

També ofereixen activitats extraescolars al mateix centre i posen a disposició dels pares un horari totalment flexible. Des d’A Gates afirmen que la compra del xandall del centre és opcional, les instal·lacions tenen un espai tancat per als carros. S’ha de destacar que les places són limitades. “Som un equip molt implicat en buscar i donar més i millor per als nostres alumnes”, finalitzen des de la guarderia.