La guanyadora del ‘IV Premi Teatre Ciutat de Gandia’, ‘El neguit de Màrsies’, és editada per Obra Social de Caixa Ontinyent

  • L’autor és Màrius Moneo, de Berga (Barcelona). L’accèssit, també publicat en el mateix volum, és l’obra “Crisi”, de Mariano Lloret, de Gandia.

Obra Social de Caixa Ontinyent ha editat les dos obres finalistes del “IV Premi Teatre Ciutat de Gandia”, com ja fera en les tres primeres edicions del premi, convocat per la Federació de Falles de Gandia amb l’objectiu de promocionar la producció d’obres dramàtiques entre els jóvens autors.

La decisió del jurat es va fer pública divendres passat, 16 d’abril, en el Teatre del Museu Faller de Gandia, sent l’obra guanyadora “El neguit de Màrsies”, de Màrius Moneo Vilalta. L’accèssit va correspondre a “Crisi”, de Mariano Lloret Ferrer. Cal destacar que en la present edició han sigut 20 les obres presentades, i que els primers premis estaven dotats amb 4.000 i 2.000 euros, respectivament.

El jurat encarregat de decidir el guanyador del premi va estar format per escriptors, autors i experts en el món teatral, com Joan Muñoz, Gerent del Teatre Raval i actor; Josep E. Gonga, escriptor i actor; Pascual Alapont, escriptor; Rafael Gomar, escriptor; i Chema Sardenya, actor i director.

El llibre editat, que arreplega les dos obres, serà distribuït per l’obra social de Caixa Ontinyent, a través de la seua xarxa d’oficines, i per la pròpia Federació de Falles de Gandia.

Amb aquesta nova publicació, el fons editorial d’Obra Social de Caixa Ontinyent disposa de 27 discos i 80 llibres, amb una distribució que es realitza, a preus assequibles, a través de les oficines de la pròpia Caixa.

En l’actualitat, la xarxa comercial de Caixa Ontinyent es compon de 47 oficines, ubicades en les comarques centrals valencianes, 5 d’elles en la Safor (3 a Gandia, una altra en el Grau de Gandia, i una altra a Oliva).

Ontinyent, 20 d’abril del 2010