La grua municipal a Xàtiva està repercutint negativament en l’activitat comercial

Chapí (EU) “cal treballar per pacificar el trànsit rodat de la ciutat sense fer servir únicament les denúncies i la grua municipal”

L’acció desmesurada de la grua està repercutint negativament en l’activitat comercial i de serveis en la ciutat. Chapí (EU) “cal treballar per pacificar el trànsit rodat de la ciutat sense fer servir únicament les denúncies i la grua municipal”
Des del grup municipal d’Esquerra Unida es preguntarà en el proper plenari sobre quina ha estat la tendència en l’ús de la grua municipal durant els darrers cinc anys. Per poder observar així la repercusió d’aquesta, com un factor més en el declivi de la promoció comercial del centre de la ciutat en els darrers anys.

Segons Chapí “són molts els clients que ens visiten a Xàtiva per fer les seues compres, què no veuen amb bons ulls la manera de fer actual”. Per aquesta raó, des de la formació d’esquerres es vol instar a l’equip de govern a valorar el impacte negatiu que està produïnt la utilització desmesurada de la grua, amb l’objecte de “consensuar un pla per pacificar el trànsit de la ciutat sense fer de la multa l’única opció possible” ha conclòs la regidora Cesca Chapí.

4 comentarios sobre “La grua municipal a Xàtiva està repercutint negativament en l’activitat comercial”

  1. Tiene toda la razon del mundo este hombre. Es verdad que la grua esta fastidiando el comercio por completo a la ciudad de xativa. La gente de los pueblos que toda la vida ha venido a esta ciudad, ahora se lo piensa y no viene por miedo a la grua Municipal. Ya que esta actuando indiscriminadamente y en lugares que los coches no molestan y ademas rapidamente con la intencion de multar sin mas, y no atendiendo al Servicio Publico que es para lo que esta.

    Saludos. Jose LUIS

  2. Pues si! La veritat es un abus, ficar policies al voltant de tots el carrers que es dediquen plenament al comerç de pena! en lloc de preocuparse d,altres coses mes importants,tan sols es preocupa recaudar i recaudar espantant al personal que ve de fora a fer les seves compres pertinents i lo del cap de semana pasat tallar el carrer carlos sarthou per a pintar la zona blaba, increible en ple disabte el carrer tallat, perque no el tallen diumenge que practicament ara en l,estiu el carre estar desert?

  3. Antonio, perdona pero yo se quien es Xesca CHapí, me referìa al hombre que está a la Izquierda. Levantando el folio.

Los comentarios están cerrados.