La Granja reparteix les medalles de la sort

Els guanyadors del sorteig van rebre la medalla de la Mare de Déu dels Desemparats

Quinze veïns i veïnes de la Granja de La Costera han rebut les medalles que han guanyat en el sorteig de la rifa del cartó de col·laboració de les pròximes festes de la Visita de la Mare de Déu dels Desemparats. L’últim número del seu cartó coincidia amb l’últim número de la xifra guanyadora en el sorteig de l’ONCE del Dia del Pare, que corresponia al número 1.

Les persones guanyadores es van personar a la missa d’ahir diumenge per rebre de mans dels organitzadors la medalla de la Mare de Déu dels Desemparats. Es dóna la coincidència que després de la celebració litúrgica tenia lloc el segon dia del Septenari a la Mare de Déu dels Dolors, una tradició ancestral de la Granja de la Costera i d’altres pobles, que durant set dies interpreten cants i motius tradicionals dels dolors de la Verge.

El prevere Vicent González va fer benedicció de les medalles guanyadores, i també de les que el poble havia encomanat a la Comissió de Festes de del Mare de Déu dels Desemparats. La I Visita de la Geperudeta està prevista per als dies 17, 18 i 19 d’abril a les localitats de la Granja i Rotglà i Corberà, amb motiu de la celebració dels 125 anys de la Promesa al Pare Sant Francesc de la Granja i de la firma de l’acta de la promesa a la Socorreta de Rotglà.