La Generalitat concedeix 5.800 euros a la biblioteca municipal de Xàtiva

Per a la compra de llibres, audiovisuals, gravacions sonores i publicacions periòdiques

La Generalitat Valenciana ha concedit un total de 5.800 euros a la biblioteca municipal de Xàtiva per a la compra de llibres, audiovisuals, gravacions sonores i publicacions periòdiques. Aquesta ajuda s’ubica en el període comprés entre setembre de 2012 i juny de 2013.

Recordar que la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport convoca cada any ajudes per a l’adquisició de llibres i altre material documental editat amb destí a les biblioteques municipals de la Xarxa de Lectura Pública de la Generalitat Valenciana.

Enguany, resolta la convocatòria (DOGV núm. 7095, de 23 d’agost de 2013), s’ha concedit a l’Ajuntament de Xàtiva una quantia important per a aquest fi, el segon import més elevat de tots els municipis valencians —sols superat per l’Ajuntament de Castelló de la Plana—.

La Regidora de Cultura ha manifestat que l’equip de govern es mostra «molt satisfet» ja que aquesta quantitat subvencionada «no sols és important pel seu import, sinó també pel reconeixemet públic a l’esforç d’un ajuntament que, en plena crisi, dona recolçament i manté el seu nivel d’inversions en aquest servei públic fonamental de la societat, nivelador de desequilibris i difusor d’informació i cultura, la Biblioteca Municipal de Xàtiva, que enguany superarà els 85.000 usos anuals i 40.000 préstecs documentals».