La Gala de l’Esport d’Ontinyent distingueix Vicent Revert amb un guardó honorífic

L’activitat que dóna cloenda a la temporada esportiva d’aquest any ompli de gom el Teatre Echegaray

El Teatre Echegaray d’Ontinyent va acollir el passat divendres una nova edició de la Gala de l’Esport de la ciutat, on van ser homenatjats els esportistes més destacats de l’any. La gala ha estat presentada per Alfonso Soler i Mariate Micó i va suposar, a més, l’estrena de Óscar Borrell com a nou Regidor d’Esports de la ciutat d’Ontinyent.

L’acte va omplir com el darrer any les més de 500 butaques amb les que compta l’espai recentment remodelat per tal de reconèixer els esportistes més destacats de cadascun del 31 clubs i entitats esportives participants, així com la trajectòria de Vicent Revert Donat, objecte d’una distinció especial. El guardonat va ser el fundador en 1972 del actual Club d’Atletisme Vall d’Albaida baix el nom de Club Atletisme Ontinyent, fent-se càrrec en els anys 80 de la seua presidència i aconseguint la seua participació en la lliga de primera divisió nacional. També ha constituït “una peça clau en la implantació del Grau d’Educació Física de la Universitat de València a la nostra ciutat”, segons destacava l’Alcalde Jorge Rodríguez.

En la seua intervenció el regidor d’Esports va agrair la tasca del clubs, demanant als esportistes que continuen transmetent els seus valors perquè “no es paga amb diners el que aporta l’esport a l’economia local” i animant-los a que “traguen projectes del calaix” per a fer un esport per a tots. Per la seua part, l’Alcalde va destacar la funció educativa que també té l’esport, establint com a repte i objectiu el aconseguir “que els valors que defensem com a ciutat estiguen reconeguts en totes les associacions”.

L’esdeveniment, que configura l’avantsala de les 24 hores esportives que es celebraran els pròxims 17 i 18 de juliol, i que reconeix la dedicació dels esportistes, ha comptat amb un sentit recordatori per al jove escalador difunt Àlex Vicedo, de qui Óscar Borrell va destacar la seua passió per l’esport.