La Fundació Bancaixa i el Fons Valencià renoven l’acord per mantenir la seu a Xàtiva

El local està situat al carrer Poetes Setabenses

El gerent de Fundació Bancaixa, Antonio Vidal, i la presidenta del Fons Valencià per la Solidaritat i regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Xàtiva, Xelo Angulo, han signat l’acord pel qual el Fons Valencià manté la seua oficina Xàtiva. Es tracta del local que ha acollit a l’entitat des de finals dels anys 90 i que pertany a Fundació Bancaixa.

El gerent i la presidenta van rubricar l’acord pel qual la Fundació Bancaixa cedeix l’ús del local, que està situat al carrer Poetes Setabenses, 2 baix, i que és seu del Fons des de l’any 1998. El gerent de la Fundació Bancaixa apuntava en la firma de l’acord que aquesta col·laboració és important per a la seua entitat. “Es dóna continuïtat a la relació mútua i es recolza al Fons i al seu treball com a primera associació del municipalisme valencià per la cooperació internacional al desenvolupament”, manifesta Vidal.

La presidenta del Fons va destacar la llarga trajectòria de treball conjunt entre el Fons i la Fundació, la qual s’ha mantingut al llarg dels darreres 17 anys i que s’ha materialitzat amb la cessió d’un espai com a seu i oficines de l’entitat, i també en altres moments amb el finançament de projectes de cooperació internacional al desenvolupament i de formació del voluntariat.