La Font valora positivament la celebració del actes del 700 aniversari

L’ajuntament agraeix a veïnes, veïns i visitants la seua col·laboració

L’ajuntament de la Font de la Figuera ha complit l’objectiu de fer una commemoració oberta i participativa per la celebració del 700 Aniversari. El consistori desitjava aconseguir la participació del veïnat, visitants i autoritats per tal de fer una commemoració única. Després de l’acte central de la commemoració oficial del 700 aniversari del naixement del poble, la corporació local només te paraules d’agraïment amb les persones que van aportar el seu granet d’arena als actes dels passats 22 i 23 de març.

«Ha estat un cap de setmana molt intens i sense la col·laboració de les persones que van participar no s’ havera pogut desenvolupar de manera tan satisfactòria«, va manifestar la presidenta de la Comissió del 700 Aniversari, Irene Vila i Lorente, «a totes elles, moltes gràcies».

També, el dissabte a la nit, el grup Tartana Teatre va representar a l’església, «La Passió», un acte organitzat per la Parròquia de la Font de la Figuera. L’alcalde de la localitat, Vicente Belda, ha volgut destacar «l’esforç del grup de teatre local Tartana Teatre”, els quals, al matí van ser els portadors dels gegants i cabuts en la cavalcada del 700 Aniversari i a la nit ens van emocionar amb la posada en escena de «La Passió».

I segueix, «Tartana Teatre sempre ha destacat en les seues actuacions. Obra a obra ens mostren el seu esforç per conseguir bones posades en escena. La meua més sincera enhorabona a tots els participants en la representació” va afirmar Belda. «Esperem seguir gaudint del seu treball, ja siga a través de la parròquia, del teatre Joan de Joanes, o en qualsevol altre espai».

Foto: Ximo Tomás