La Font nomena a Alfons Llorenç comissionat pel 700 aniversari de la població

La inauguració de les celebracions està prevista per a la nit del 18 de març

L’ajuntament de La Font de la Figuera es troba de ple organitzant els actes de celebració del 700 aniversari de la població. És per això que per tal d’aconseguir una celebració única, s’ha nomenat com a delegat al que va ser en el seu dia comissionat pel 750 aniversari del naixement del Poble Valencià i assessor del president de la Generalitat Valenciana, Alfons Llorenç.

Filòleg, professor, periodista, escriptor, va néixer a Alcoi, però es considera al seu torn fill de Planes (Alacant), localitat on també va exercir d’alcalde. Llorenç ha treballat per a TVE, Levante, El País o El Temps, entre d’altres. Va tindre un paper rellevant per a la democràcia al País Valencià. A més, té molta preparació en temes de protocol, difusió i experiència així com aptituds i capacitats com a ambaixador de La Font que la coneix de ben a prop. Ara, plasmarà tota la seua experiència en exercir com a delegat i assessor en totes les activitats d’aquesta efemèride tan important com és el 700 aniversari de La Font.

La presidenta de la comissió del 700 aniversari, Irene Vila també ha mostrat la seua satisfacció per poder comptar amb la saviesa d’Alfons Llorenç. «Teníem clar que un esdeveniment d’aquestes circumstàncies requeria una preparació molt minuciosa, és per això que vam decidir comptar des de l’Ajuntament amb Alfons Llorenç”. I continua, “contribuirà a plasmar tot el treball de col·laboració que s’ha estat portant amb totes les associacions de la localitat per coordinar totes les activitats lúdiques, socials, culturals i festives d’aquest 7é centenari del naixement de La Font”.

Per la seua banda, Alfons Llorenç ha mostrat el seu orgull per haver estat escollit comissionat. «L’únic protagonista absolut d’aquesta celebració és i serà el poble de La Font de la Figuera. És per això que pretenem fer partícips els habitants perquè totes i tots se senten implicats i la millor manera de fer això possible és mantenir un diàleg constant amb tots els sectors», va indicar Llorenç.

El portaveu de l’ajuntament, Vicent Muñoz, també està d’acord que serà una celebració única i espera comptar amb la màxima participació del poble. «La inauguració del 700 aniversari està prevista per a la nit del dilluns 18 de març a dimarts 19 i l’acte central serà el dissabte 23 març», ha destacat.