La Font es prepara per celebrar el Dia Internacional dels Museus

El proper diumenge l’ajuntament dedicarà tota la jornada a este espai museogràfic de gran valor

L’ajuntament de la Font de la Figuera s’uneix a les celebracions amb motiu del Dia Internacional dels Museus. És per això que el proper diumenge dia 19 de maig la regidoria de cultura ha organitzat un seguit d’actes que tindran com a temàtica principal la dedicació a este espai museogràfic.

Per este motiu, el dia 19 de maig a les 11 hores tindrà lloc, al Museu Històric Etnològic la Costera de la Font de la Figuera, la presentació de la sèrie de postals i la «edició especial 700 Aniversari» de diversos documentals. Hi intervindran, a més de l’alcalde de la població, Vicente Belda i la regidora de cultura, Irene Vila, diverses persones relacionades en la creació d’estos documentals.

Més tard, a les 12:30, s’inaugurarà l’exposició itinerant «Els escolars dibuixen el poble», per l’alumnat del CEIP Mare de Déu dels Xics. La jornada finalitzarà amb una visita al Museu Històric-Etnològic la Costera.

A més, amb la finalitat d’implicar els més joves, la regidoria d’educació i cultura va organitzar ahir dilluns i durant la jornada de huí i per a demà, un conta-contes a càrrec de l’actriu local Monse Vila. Són, en paraules de la regidora de cultura, Irene Vila, «una forma d’acostar el nostre patrimoni cultural i museogràfic més xicotets, d’una forma amena i divertida. És una activitat emmarcada en la celebració del Dia Internacional dels Museus, a través de la qual pretenem retre homenatge als nostres avantpassats, així com apropar i rememorar les nostres tradicions i costums».