La Font de la Figuera presenta el seu nou fullet promocional

Fa un recorregut per la seua cultura, economia, història i gastronomia

La Font de la Figuera estrena nou fullet amb el que intentarà fer més visible l’oferta turística. Les seues festes, gastronomia, història i monuments, economia i cultura, etc.. són alguns dels àmbits que destaca amb atractives fotos i dades que aporten al lector una visió global de tot l’atractiu d’esta població.

El fullet, dissenyat per la tècnic de turisme de l’ajuntament, Sandra Jordà, «pretén ser la carta de presentació de la Font de la Figuera. És un compendi de tot el que oferim a les i els veïns i visitants que aporta sensació de proximitat i proximitat i qualitat, les quals es fan tangibles amb la visita a la nostra població».

El portaveu del consistori i alhora regidor de promoció econòmica i local, Vicent Muñoz, també ha assenyalat la necessitat «d’una guia d’estes característiques que detalle tot el que podem trobar a la població«.

El nou fullet promocional es presentarà demà dijous al públic en el Centre Social Polivalent i compta amb el patrocini del Patronat Provincial de Turisme (València Terra i Mar).