La Font de la Figuera posa en marxa de nou el Pla Rodallibre

Prestarà gratuïtament els llibres de lectura als alumnes de l’IES Moixent

Els alumnes de La Font que estudien a l’IES Moixent disposaran gratuïtament dels llibres de lectura obligatòria per al segon trimestre. Aquests llibres es lliuraran com un préstec sota el Pla Rodallibre, en què participen la regidoria d’educació i cultura en col·laboració amb aquest institut.

Aquesta iniciativa naix a partir d’un compromís de manteniment dels títols recomanats pels departaments de castellà i valencià de l’institut. Això permetrà que s’utilitzen els llibres adquirits l’any passat per l’Ajuntament de La Font de la Figuera que van ser cedits a l’alumnat del curs 2011 – 2012.

D’aquesta manera, s’aconseguirà que «roden els llibres» entre els estudiants de La Font, ja que els títols es faciliten abans de les vacances de desembre i es tornen al mes de maig. D’aquesta manera s’aconsegueix que els llibres puguen ser llegits de nou per l’alumnat d’anys posteriors.

La regidora d’educació i cultura, Irene Vila ha volgut agrair a l’alumnat i les famílies que l’any passat van participar en el Pla Rodallibre l’atenció i la cura que van fer dels llibres prestats, a més del respecte al final de préstec i devolució. «Gràcies a aquest compromís s’han beneficiat d’aquesta gratuïtat els estudiants de La Font de l’IES Moixent del curs passat i els d’aquest any», ha manifestat Vila.

I continua, «aquesta iniciativa contribueix a fomentar la lectura i l’accés a la formació dels estudiants de la nostra població, al mateix temps que promou actituds de respecte cap als recursos comuns i el medi ambient”. A més, “evita despeses innecessàries dels recursos econòmics dels veïns de la Font «, ha destacat Vila.