La Font de la Figuera ja té un segell dedicat al 700 Aniversari de la població

El Consistori ha sol·licitat una edició limitada de 100 segells

L’ajuntament de la Font de la Figuera, conscient de destacar una data tan important com el 700 Aniversari del naixement de la població, continua amb la promoció del mateix. Per este motiu, ha sol·licitat 100 segells amb la imatge de la façana de l’ajuntament i la font de la plaça, emblemàtica de la revolució industrial a la Font de la Figuera i regal dels que construïren l’antiga estació de ferrocarril fa més de 150 anys.

En la imatge s’aprecia també el logotip del 700 Aniversari. La presentació oficial dels segells es va celebrar ahir dimarts a les 20:00 hores al Museu Històric Etnològic.

En paraules de la presidenta de la comissió del 700 Aniversari, Irene Vila i Lorente, «ens alegra que la nostra població es puga conèixer a nivell nacional per una data tan emblemàtica. Hem lluitat molt per fer-la possible i este detall ens ompli d’il·lusió».

Tal com ha destacat el comissionat pel 700 Aniversari a la Font, Alfons Llorenç, «amb la promoció del 700 Aniversari a través de segells o dècims de loteria, aconseguim transmetre a més persones l’alegria per la nostra celebració. Després de la difusió que hem donat a esta efemèride a través de les xarxes socials i mitjans de comunicació, hem pensat a fer un pas més amb este objecte, que viatja i divulga el nom i la festa de la Font de la Figuera. Perquè, a més de complir la seua funció, un segell és un bell record de la població que podrà conservar-se tota la vida».

El portaveu i regidor de promoció econòmica i local, Vicent Muñoz, ha destacat “el treball que s’està fent per tal de donar a conèixer el poble, no només des de la multitud d’activitats per donar vida a la localitat sinò també perquè d’una vegada deixe de conèixer-se la Font de la Figuera com “el poble de les curves”. Ens esforcem per a que es conega pel poble de les arrels històriques valencianes, de la cultura, del treball i pels seus espais públics, la seua amabilitat i les seues festes, les danses, els moros i cristians i contrabandistes, pels seus artistes i creadors…”

Esta és una més de les accions que estan portant-se a terme des del consistori i, com ha volgut remarcar Muñoz, “continuarem treballant en la mateixa línia, i dispostos, com sempre, a rebre sugeriments i propostes que milloren la imatge i el coneixement sobre la Font de la Figuera”.