La Font de la Figuera estarà present este cap de setmana a la Fira de Turisme de Villena

La inauguració tindrà lloc hui divendres a les 18:00 hores

La Font de la Figuera s’estrena per primera vegada en la 2ª Fira de Turisme d’Interior, integrada en Muestra Villena. En el seu espai reservat oferirà la seua proposta turística.

Tal com ha manifestat el regidor de Turisme, Vicent Muñoz, «dins de l’estratègia que estem portant endavant per fomentar el turisme de proximitat esta és una oportunitat que ens brinda l’ajuntament de Villena per donar a conèixer la nostra oferta turística i fer-se visibles als municipis més pròxims”.

La inauguració de la 2a Fira de Turisme d’Interior de Villena tindrà lloc hui divendres a les 18:00 hores al recinte firal de la ciutat. Una trobada que albergarà 14 municipis (5 més que l’any passat), entre els quals es troben Alcoi, Bocairent i Cocentaina. A més, la Font de la Figuera presentarà el seu projecte turístic diumenge a partir de les 12:00 hores.

A més, també col·laboraran amb el seu propi estand el Patronat Provincial d’Alacant Costa Blanca, Patronat Provincial de València, València Terra i Mar; Ruta del Vi d’Alacant, juntament amb el Consell Regulador de la Denominació d’Origen d’Alacant; Ruta dels Castells del Vinalopó, i Avexperience.