La Font de la Figuera disposarà de nou del servei de SEAFI a partir de febrer

L’ajuntament de La Font de la Figuera s’ha adherit al servei mancomunat SEAFI (Servei Especialitzat d’Atenció a la Família i la Infància) per l’any 2012. Aquest servei, que es va donar de baixa a La Font en gener de 2010, està gestionat des de la Mancomunitat de Municipis La Costera-Canal. Els veïns i veïnes de la Font podran fer ús del mateix tots els dimarts de 8.00 a 15.00 hores a partir del proper dimarts 7 de febrer.

El Servei Especialitzat d’Atenció a la Família i la Infància (SEAFI) té com a objectiu el recolçament de les famílies en situació de crisi, mitjançant tècniques com la psicoteràpia individual i familiar, orientació i assessorament en l’accés als serveis i la integració escolar, entrenament en l’atenció a menors i habilitats socials. Està integrat per diversos professionals: psicòlegs, educadors socials i treballadors familiars.

En paraules de Mª Carmen Iñesta, regidora de Benestar Social, “gràcies a aquest conveni amb la Mancomunitat més de 15 famílies del nostre poble podran beneficiar-se d’aquest servei. Esta iniciativa, entre altres, reflexa la intenció clara d’aquest equip de govern de donar suport als més necessitats, com es comprova en la partida de benestar social que hem aprovat enguany en el pressupost municipal”.