La Font de la Figuera celebra el Dia del Llibre amb els més menuts

Des de la regidoria de cultura es va oferir un conta contes i una xicoteta representació teatral als alumnes del CEIP Mare de Déu dels Xics i les xiquetes i xiquets de la guarderia

Amb la finalitat d’inculcar l’interès per la lectura als més xicotets, des de la regidoria de cultura de la Font de la Figuera es va organitzar ahir dimarts un conta contes dedicat a les i els xiquets de l’Escola Infantil «Els Menuts». Aquesta activitat va comptar amb la col·laboració de l’Agència de Lectura Municipal «Ana Maria Ibars».

Però a més, al matí, la companyia Xana Teatre va divertir les xiquetes i els xiquets de l’escola Mare de Déu dels Xics amb una representació teatral anomenada «Les aventures del pirata Cor de Llanda», la qual va sembrar les rialles entre els alumnes del CEIP. .

La regidora de cultura, Irene Vila i Lorente, ha manifestat «el seu interès en què les i els xiquets s’acosten a la cultura de la forma més divertida possible. Intentem aprofitar l’oportunitat d’esta efemèride per donar protagonisme a la lectura i a la cultura, encara que, sempre és recomanable exercir una tasca constant des de casa que motive els xiquets a llegir «.