La Font de la Figuera aproxima la cultura als més xicotets

S’han celebrat activitats en l’agència de lectura

La biblioteca de la Font de la Figuera, conscient de la importància de la lectura per a un millor desenvolupament intel·lectual dels xiquets, va organitzar diverses activitats emmarcades baix la iniciativa «Nadal a la biblioteca» els dies 20 i 21 de desembre. Són activitats que es realitzen cada any des de fa més de 15 aprofitant les vacances de Nadal.

Van dedicades a un total de 200 xiquets d’educació infantil i primària del CEIP Mare de Déu dels Xics i tracten d’escriure desitjos per després penjar-los en un arbre de Nadal, explicar contes, confeccionar arbres nadalencs amb revistes, etc. A més, els xiquets, acompanyats per els seus mestres, també tenen l’oportunitat de fer-se socis de la biblioteca.

La responsable de l’Agència de Lectura i organitzadora d’aquestes activitats, Montse Revert, ha manifestat: «des de la biblioteca portem molts anys acostant els llibres als xiquets. Som conscients de la importància de la lectura per agilitzar la seua imaginació i aconseguir una millor expressió, és per això que veiem necessari que s’aficionen a llegir».

La regidora d’educació i cultura Irene Vila recorda que «iniciatives com aquesta fomenten la formació integral dels xiquets i les xiquetes que son el nostre futur i, per tant,hem de seguir treballant per a que els nostres fills i filles disposen de les possibilitats que la lectura, els llibres i les biblioteques els ofereixen per enriquir el seu vocabulari, la seua imaginació i el coneixement del seu entorn».