La Font de la Figuera aconsegueix una subvenció per ocupar sis joves

L’ajuda cobreix els costos salarials de la contractació, inclosa la cotització a la Seguretat Social durant 6 mesos en contracte de pràctiques

L’ajuntament de la Font de la Figuera, en la línia de facilitar la inserció laboral dels aturats de la població, acaba d’aconseguir una subvenció de 34.500 euros per a ocupar sis joves. Baix el programa «Salari Jove» (subvencionat pel Fons Social Europeu), el departament de Recursos Humans del consistori contractarà en pràctiques a sis joves menors de 30 anys durant sis mesos. Esta iniciativa cobrirà els costos salarials de la contractació, inclosa la cotització a la Seguretat Social.

Tal i com ha afirmat el regidor de promoció econòmica, Vicent Muñoz, «a part dels recursos propis per al foment de l’autoocupació com hem fet amb els microcrèdits, continuarem amb la recerca de totes les possibilitats que tinga l’ajuntament per afavorir la contractació de les i els joves de la Font de la Figuera, perquè tinguen una oportunitat en el món laboral».

Entre els sis joves es troben graduats en cicles de formació professional i ensenyaments universitaris.

Es destinaran dues de les vacants a l’àrea educativa, dos més a la de medi ambient, un a la promoció del valencià i un altre en l’àmbit cultural. El sector de joves menors de 30 anys és un dels col·lectius amb més dificultats per accedir al mercat laboral.