La Font celebra un assaig general de la dansà

Les Nits a la Fresca preparen també  els «carretons» de la Gent del Bou

L’estiu passa i amb ell les Nits a la Fresca. La Font de la Figuera va disposar un programa d’activitats nocturnes cada dimarts i dijous des del 3 de juliol amb l’objectiu d’animar als veïns i visitants a sortir als carrers i sufocar la intensa calor. Ara, es prepara per a la seua cloenda.

Una ruta per les fonts més emblemàtiques de la població, cinemes a la fresca, taller de batukada, concerts, … aquestes han estat algunes de les propostes que han comptat amb molt bona acceptació per part del públic. No obstant això, les Nits a la Fresca finalitzen el dijous i des de l’Ajuntament s’han volgut dedicar aquestes últimes nits a un assaig de la dansà, hui dimarts a la Plaça Major, i als «carretons» per a xiquets organitzats per l’associació Gent del Bou per al proper dia 16 d’agost.

Des de l’ajuntament, el seu portaveu, Vicent Muñoz Jordà ha fet un balanç molt positiu del que han significat aquestes Nits a la Fresca: «ens sentim orgullosos per la bona acollida que han tingut les Nits. Hem fet un esforç per acontentar el major nombre possible de persones, mostra d’això és la varietat d’actuacions i activitats que s’han pogut trobar. Esperem repetir el proper any, perquè li han donat molta vida al poble en aquesta època tan estival».

Les Nits a la fresca es composaven per activitats molt participatives a un cost molt baix. Muñoz ha destacat la gran implicació de la gent en les mateixes, i també, «el fet d’invertir en persones en lloc de gastar grans quantitats de diners» com a formes d’adaptar-nos a la situació actual.