La Fira Sant Jaume 2013 ha suposat un cost zero per a l’Ajuntament d’Albaida

El Consistori espera la participació de quasi un centenar de paradetes

La Fira Sant Jaume d’Albaida d’aquest any s’inaugura demà dijous amb una despesa mínima en les arques municipals. “Una molt bona notícia per al poble”, ha afirmat el regidor de Fira i Festes, Vicente Ruiz, ja que, “tot i estar eixint, poc a poc, del pou de deutes al qual hem hagut de fer front aquest equip de govern, no podem permetre’s grans despeses”, per això, el regidor Ruiz es mostra molt content perquè “gràcies a la col·laboració i participació de les associacions del poble, tan musicals, esportives, comercials com festeres s’ha fet possible una vegada més un juliol amb multitud d’actes” i per a tots els públics.

Per la seua banda, l’Alcalde d’Albaida, Josep Antoni Albert i Quilis vol agrair a la Diputació de València que a través del Patronat Provincial de Turisme haja concedit una subvenció de 5.000 € per a la realització de la Fira de Comerços i la Fira Gastronòmica. Una subvenció al que van estar negociant l’alcalde d’Albaida amb el Diputat de Turisme, Ernesto Sanjuan Martínez, i que finalment va ser concedida al consistori albaidí per poder afrontar les despeses de la Fira de Comerços i Gastronòmica organitzada per l’Associació de Comerciants i Serveis d’Albaida (ACISA). Aquesta fira concentrarà la gran majoria de comerços d’Albaida des de perruqueries, passant per agències de viatges i tendes de roba i complements. Es tracta d’una mostra del tercer sector que hi ha al poble on més de 25 estands donaran a conèixer els seus productes i potenciar, així, el comerç local. Primerament, el dijous 25 s’obrirà la Fira Gastronòmica amb degustacions de menjars típics d’Albaida i que produeixen els mateixos comerços del poble: carnisseries, pastisseries, fleques… I a partir del divendres 26 s’obrirà la Fira de Comerços, des de les 19:30h fins la 01:00h.

Per a aquesta Fira Sant Jaume 2013 d’Albaida s’espera la participació de quasi un centenar de paradetes entre els comerços, venedors i atraccions, un 25 % més que l’any anterior. I fins a un miler de visitants durant els dies de fira.

Foto: http://www.comunitatvalenciana.com