La Fira del Llibre de Bocairent arriba a la quarta edició amb nombroses activitats

La presentació de l’obra La serra de Mariola i el comerç de la neu obri la programació
Aquest cap de setmana del 16 i 17 d’abril, la literatura tornarà a ser la protagonista a la plaça de l’Ajuntament de Bocairent gràcies a la celebració de la 4a Fira del Llibre organitzada per la Regidoria de Cultura i la Biblioteca Pública Municipal. A més dels diversos expositors, hi haurà un ampli ventall d’activitats encapçalada per una mostra paral·lela de manualitats. Així mateix, la cita servirà per lliurar els premis del 3r Concurs de Cal·ligrames.
Igualment, les presentacions d’obres a càrrec dels seus autors seran un altre dels al·licients de la proposta. D’aquesta forma, dissabte de vesprada serà el torn de José Vicente Galiana (Los cuentos muertos) i Vicent J. Sanz (Bagassa primerenca, beata tardana) mentre que per a diumenge a migdia acudirà Pepa Guardiola per donar a conèixer les seues publicacions per als menuts.
Com a aperitiu, el passat 9 d’abril Pasqual Boira i Ximo Tormo explicaren el procés de confecció i el contingut de La serra de Mariola i el comerç de la neu. Caves, cases i pous de neu i a l’endemà realitzaren una ruta sobre el terreny per acostar alguns dels 52 exemples d’aquest tipus d’arquitectura que existeixen al parc natural. Finalment, el colofó d’aquestes intenses jornades culturals el posarà, el dia 17 a les 20.00 h, la representació de Corruptia. Una regió de l’est a càrrec de Teatre de l’Enjòlit que mostra a Richard, un jove polític, amb una esplèndida carrera per endavant que es veurà implicat junt amb altres membres del govern en una trama de corrupció.