La Fira d’Agost de Xàtiva 2014 ja té cartell oficial

“La Fira desplegable” de la que són autors, Marta Andrés  i Pablo Camarasa

La Fira d’Agost de Xàtiva 2014 ja té cartell oficial. El jurat qualificador format per: Ramón Vila, Vicent Martínez, Felipe Diaz, Armando Vila i Josep Sanchis., es va reunir ahir en la Casa de la Cultura per a realitzar el seu veredicte.

Dels 30 cartells presentats a la convocatòria, els quals són vivisonats i estudiats exhaustivament pels membres del jurat, se’n seleccionen 5 d’ells, decidint-se, després de llarga del·liberació, atorgar el Premi del Concurs del Cartell Anunciador de la Fira d’Agost 2014, de Xàtiva, a l’obra enregistrada amb el núm.13 que du per lema “La Fira desplegable” de la que són autors Marta Andrés López i Pablo Camarasa Balaguer, residents a Xàtiva. El Jurat també atorga 2 Mencions d’Honor, a l’obra núm. 10 de Patricia Albiol Vila, de Barxeta, amb el titol “Es dia de Fira” i a la núm. 28 de Cristobal Aquiló Domínguez, d’Alcantarilla (Murcia) amb el títol”Una Feria a tu gusto”.

L’obra guanyadora serà reproduïda com a cartell oficial de la Fira en grandària 50 per 70 centímetres i 68 per 94 centímetres. Igualment, figurarà en el llibre oficial de la Fira.