La festa aplega este cap de setmana a Carcaixent amb el Mig Any de Ral.li Humorístic

La 44 edició del Ral·li Humorístic de Carcaixent ja esta en marxa. Este dissabte es celebrarà la jornada de Mig any de Ral·li com a preàmbul de la gran festa de la joventut que cada any es celebra a Carcaixent.

A partir de les 21:00 de la vesprada partirà una cavalcada en tots els participants del Mig any de Ral·li des de la Plaça del Mercat i amb un recorregut pels principals carrers de la ciutat anirà convidant a tots els joves a participar de la festa.

Posteriorment es farà un sopar de germanor a les instal·lacions esportives de la FEVE on es celebraran diverses proves que seran una sorpresa per als participants. El Mig any del Ral·li finalitzarà en una discomòvil.

És una de les principals demandes dels participants amb la finalitat de poder mantenir una relació més continua entre l’organització i els joves participants al temps que estimular la participació de cara el més d’octubre.

El regidor de Joventut, Manuel Ferrús espera que el Mig Any de Ral·li que han preparat els organitzadors siga “estimulant per als joves” i ha animat a tots “ a participar massivament en este event ja que serà una bona prova del que ens espera en el mes d’octubre”.